Osynlig ruta

Engelsk flagga

HEM

Detta är kvinnofronten

Mer info om vad
vi gör och står för

Osynlig rutaMenypil Plattform
Osynlig rutaMenypil Aktioner m.m.
Osynlig rutaMenypil Sommarläger
Osynlig rutaMenypil Remissvar

AKTUELLT

LÄSVÄRT

Bli medlem!

Folkaktionen
mot Pornografi

Surfa vidare

Osynlig ruta

Foto av fötter iförda sockor med kvinnomärken på

Kvinnofrontens sommarläger
– det bästa på året!

All kvinnokamp handlar från början om att vi tjejer och kvinnor pratar med varandra, och delar med oss av våra erfarenheter. Och det gör vi på Kvinnofrontens sommarläger.
Osynlig ruta
Foto av smågruppsdiskussion på Kvinnofrontens sommarläger   Sommarlägret är årets höjdpunkt för många av oss kvinnofrontare. Då träffas vi – och alla andra tjejer och kvinnor som har lust att vara med – flera dagar i rad (det brukar vara olika många dagar olika år) och både pratar, solar, diskuterar, badar och bara umgås.
Osynlig ruta
  På förmiddagarna brukar vi dela in oss i smågrupper om 4-5 kvinnor, som diskuterar dagens ämne. På eftermiddagrna kanske vi har diskussioner i större grupper.
Foto av mc-åkare på Kvinnofrontens sommarläger Osynlig ruta  Men diskussioner är bara en del av lägren. De som vill brukar också göra sånt som att träna feministiskt självförsvar, leka, ha mc-vård (om några kommer på mc), ha skrivarkurs med mera. De som vill går på promenader (ofta till kungens mufflon!) eller tar en båttur på sjön.
Osynlig ruta
  Och på kvällarna brukar vi samlas framför brasan, fika och prata. Ibland har vi berättat för varandra om våra förmödrar – feminister och andra kloka kvinnor som funnits före oss – eller delat tips på böcker, filmer eller musik.
Osynlig ruta
Kvinnomärke med lägerdeltagare i   Alla tjejer och kvinnor kan komma med på Kvinnofrontens sommarläger, det spelar ingen roll om du är medlem eller inte, och det behövs inga speciella kunskaper. Har du lust att träffa andra feminister i alla åldrar från hela landet, så är du välkommen!
Osynlig ruta
  Vill du vara med? Eller bara få veta mer? Skriv e-post till:
Osynlig ruta
kvinnofronten@sverige.nu

Osynlig ruta


UPP Pil uppåt